top of page

Parent teacher association

Public·2 members

Neta Soare-Soarele De Dimineata

Mai barbate ce sa-ti fac, Lacrima de mama frige, Neicuta al naibii esti, Am muncit un an intreg, Cand te-nveti cu dragostea, Ce frumoasa este viata, Ce greu e sa fii copila, Nu pot neica fara tine, Am dusmance mii si sute, De-ar da Dumnezeu o lege, Trece viata an de an, Am iubit si-am suferit, Am albit si-mi sade bine, De m-as face o pasarea, Canta cucu in zavoi, Daca mor astazi sau maine, Vinul este leac la toate, Doua vieti dac-ai trai, Ca sa mearga bine casa, Dor de mama, Oi canta cu drag in lume, Am stat si m-am socotit, Baiatul meu a crescut, Departe in strainatate, La Corabia la balci, Nu e frumos ce-i frumos, Primenit si parfumat, Viata lasa-ma asa, Bate vntul si frunza, Anii si tineretea, Maria, Sus pe culmea mica, Ai plecat de langa mine, Toti anii trecuti se vad, Am plecat in lumea larga, Soarele de dimineata, As da timpul inapoi, Cu primarul sa vorbesc, Cine-n viata a crezut, Ce crezusi dada Costica, Are neica ibovnica, Aoleu dada Anica, De-as putea cumpara zile, Omule cat esti pe lume, Omul cu zambet pe fata, Cel mai bun tata din lume, Ma bate vantul ma bate, De ce sa mai fac avere, Asta-i mintea de roman, Langa mama langa tata, Neicuta cu ochii dulci, Am iubit doi ochi albastri, De baiatul meu mi-e drag, Intr-o seara-ntunecata, Asta-i nunta nu e gluma, Mai Marine tu esti beat, La multi ani maicuta buna, Primare sa ne traiesti, Mi-au iesit de ieri la tample, Prieteni am fost mereu, Nu mai e tata-n putere, Nu fi neica suparat, Cand mi-oi insura baiatul, Ai plecat de langa mine, Dragul meu militaras, Ai imbatranit Costica, Lasa-ma Doamne sa mor ;

Neta Soare-Soarele de dimineata

Ca niste adevarati profesionisti am cumparat si doua suporturi de undita, sa nu stam cu ele in mana si, cel mai important, un juvelnic, pentru tonele de peste prins, ca sa nu moara saracii in vreo punga ceva. De dimineata am desfacut o conserva de porumb si tzop pe lac. Nu au trecut 10 minute si o rosioara a fost prima victima. In total, cam in doua ore am prins o rosioara, un caras pe la 700g si doi somotei, toti fraierii fiind eliberati la final. 041b061a72

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page